Visita al Col·legi d’Economistes. Economia en temps de pandèmia

El dia 10 de novembre, els estudiants de les optatives d’economia vam fer una expedició a l’empresa “ARCH MAX” on el mateix Jordi Martí, el director general, ens va fer un petit tour per les instal·lacions de l’empresa, mentre ens explicava el seu funcionament.
Després vam anar al districte de Gràcia per a què ens donés una xerrada, on nosaltres també vam poder resoldre dubtes sobre el funcionament de les empreses i la seva economia. Tots els alumnes estem molt agraïts amb el Jordi Martí perquè molt amablement ens va regalar unes mascaretes de la seva empresa.

A continuació de la xerrada, vam anar a fer la visita al Col·legi d’Economistes, una de les corporacions professionals més importants a Catalunya. Ens van portar a una sala on el Joan Ramon Salvador, el director de serveis, ens va explicar una mica la història del Col·legi, què hi fan allà i com ho fan. Després, ens va deixar fer un torn de preguntes per a
resoldre tots els dubtes que teníem. Satisfets amb les respostes que ens va donar, vam acomiadar-nos i vam tornar a l’institut, passejant pels carrers de Gràcia.

Aquesta sortida ens ha agradat molt i ens ha servit per aclarir dubtes i per aprendre moltes coses noves, sobre el funcionament de les empreses, com gestiona-les, les diferents estructures i objectius que poden tenir, etc.

Martina, Alina i Montse.