Un agraïment molt gran per aquests 50 anys.

Un agraïment molt gran per aquests 50 anys.

UN AGRAÏMENT MOLT FORT per a tothom que va assistir a la trobada de celebració dels 50 anys de l’institut Narcís Monturiol de Montbau.

UN RECORD MOLT GRAN per a qui no hi va poder ser present, però de ben cert hi pensava.

El divendres 31 de maig ens vam trobar una bona quantitat de persones que hem compartit l’espai del Monturiol – per a molts, el Montu – durant alguns anys.

A consergeria, a secretaria, a les aules, a la cantina, als passadissos, al pati, als despatxos, a la sala d’actes, al gimnàs, als laboratoris,…, a les reunions del Consell Escolar, de l’AMPA, als Claustres, …, d’una manera o altra ens hem relacionat.

La trobada i la festa de final de curs de l’AMPA va començar a les 17:30 a la Sala Ictineu, on es va representar l’obra “Casting” que el taller de teatre va preparar durant el curs.

A la mateixa sala, a les 18:30 la Directora va donar la benvinguda als visitants. Un interludi musical de Laia Selma a l’arpa; les veus de la gent del Monturiol: el nocturn, l’AMPA, ei professorat, el personal d’administració i serveis i l’alumnat; i la cloenda musical amb la Monturiol’s Band, van ser el tret de sortida d’un viatge per la història del Monturiol. 

Visita al Centre amb els companys i les companyes, les professores i els professors retrobats, amb els que vam continuar alguna conversa deixada mentre ens vèiem en les fotos que en diverses aules es passaven tot recordant aquesta o aquella anècdota.

Per acabar un pica-pica i final de festa. Els darrers en marxar ho feien a quarts d’una del dia després.