Treball per Projectes: 1r d’ESO al Laberint

Treball per Projectes: 1r d’ESO al Laberint

L’alumnat de 1r d’ESO ha visitat els jardins del Laberint d’Horta, aquesta és una activitat dins dels Treball per Projectes que estan realitzant. El coneixement de l’entorn, els diferents tipus de Jardins, la mitologia amb Ariadna i Teseu  o la Geometria són alguns dels camps que l’alumnat treballa. La Paula i en Dani, delegats web del 1r ESO A ens explica com ha anat l’activitat: La Paula el text i en Dani les fotografies.dscn7008

Avui dijous dia 13 l’alumnat de 1r d’ESO hem anat al Parc del Laberint.
Abans de sortir de l’Institut, els profes ens han donat un mapa del parc, amb els noms dels principals llocs on havíem d’anar i ens han dividit en grups de quatre persones.
Hem arribat al parc, i com que havia plogut no hi havia quasi ningú i estava tot ple de fang. Cada grup ha començat per un lloc diferent. Seguint el mapa, hem arribat cada grup al lloc corresponent. Allà hem fet un dibuix del paisatge i una petita redacció. Hem continuat el recorregut per tot el parc.
A cada lloc marcat al mapa hem fet dues fotografies, una general al paisatge i una altra a alguna cosa que ens ha cridat més l’atenció. Així ha sigut una manera bonica de visitar el parc.
Un cop hem acabat amb aquesta activitat, ens hem reunit en el punt de quedada i hem anat a fer el laberint. Ens hem agafat tots de les mans, formant una cadena i quan hem trobat el camí hem gravat tot el recorregut des del centre del laberint fins a la sortida.

Ens ho hem passat genial,

dscn6954