SORTIDA EINES PER A LA CONSTRUCCIÓ A SANTA OLIVA 3r d’ESO

SORTIDA EINES PER A LA CONSTRUCCIÓ A SANTA OLIVA 3r d’ESO

SORTIDA EINES PER A LA CONSTRUCCIÓ A SANTA OLIVA

Tal i com es venia fent durant els cursos anteriors, els alumnes de 3r de l’ESO han fet una sortida a l’espai temàtic “Eines per a la Construcció” dels Germans Boada a Santa Oliva (Tarragona). Després d’una hora de viatge aproximadament, vam arribar a les instal·lacions de l’empresa on vam ser rebuts pels monitors de les activitats. Ens van dividir en dos grups: un dels grups va fer un recorregut pel museu veient l’evolució de les eines utilitzades en la construcció i amb les explicacions de la monitora van omplir un dossier de treball.

 

L’altre grup, amb el monitor corresponent, va participar en l’elaboració d’un Tangram. Se’ls va donar una rajola i amb l’ajuda d’un tallador de diamant van fer set parts i amb aquestes set parts han hagut de fer una sèrie de figures durant un temps determinat.

El rècord d’aquest curs 2012/13 estava en 27 figures i aquest era el nostre repte. L’alumnat no han estat massa inspirats i no han pogut superar aquest repte però sembla que han gaudit de la sortida i han après coses interessants.

 

Félix Barrio, professor de Tecnologia.

IMG_0583 IMG_0599 IMG_0604 IMG_0612 IMG_0622