Sílvia Pèrez Ligori de 2n de Batxillerat seleccionada a la III Edició del premis de Treball de Recerca de l’Assemblea de Cooperació per la Pau

Sílvia Pèrez Ligori de 2n de Batxillerat seleccionada a la III Edició del premis de Treball de Recerca de l’Assemblea de Cooperació per la Pau

recerca_desenv_2014

Sílvia Pérez Ligori de 2n de batxillerat científic ha estat seleccionada en la tercera edició d’aquests premis que convoca l’Assemblea de Cooperació per la Pau pel seu treball Projecte de cooperació a Djifangor, Senegal. Construcció i equipament d’una maternitat i formació sobre l’atenció al part i la salut materno-infantil.

Moltes felicitats Sílvia!

http://www.acpp.com/ 

La Sílvia ens explica la seva experiència….

            Vaig fer el meu treball de recerca amb el programa de l’ACPP junt amb l’Ajuntament de Barcelona “En recerca del desenvolupament”. A l’hora de fer el treball vaig tenir el suport de una altra tutora, la Mariona Fontanella que treballa per l’ACPP, a part de la tutora de l’institut. Gràcies a les sessions de tutoria amb ella vaig aprendre què eren els projectes de cooperació (aquest són una eina molt important que utilitzen les ONGDS per tal de dur a terme les seves actuacions als països del sud) i vaig decidir fer-ne un. Aquest projecte(Construcció i equipament d’una maternitat i formació sobre l’atenció al part i la salut materno-infantil a Djifangor, Senegalse’l queda l’ACPP i pot ser algun dia s’arriba a portar a la pràctica o s’utilitza com a base per fer-ne un altre semblant a la zona de Djifangor.
Haver participat en aquest programa m’ha fet tenir una visió més crítica sobre el món en el que vivim i una base per tal d’intentar actuar per millorar-lo. I el millor de tot és que la cosa no acaba aquí, junt amb els altres estudiants que van participar en el programa hem decidit crear un comitè per tal d’ajudar en pròximes edicions del programa i fins i tot fer-ne algun projecte de sensibilització.
Silvia Pérez Ligori, alumna de 2n de batxillerat.