Segona trobada del consell de delegats i delegades d’Escola Verda.

Segona trobada del consell de delegats i delegades d’Escola Verda.

Segona trobada dels Delegats verds del centre

Aquest dijous 12 de desembre ens hem reunit el Consell de Delegats i Delegades d’Escoles verdes de tot l’institut per tal de compartir opinions i suggeriments al voltant de la sensibilització sobre el medi ambient al centre.

En concret, aquests són els temes que hem tractat:

– Hem assignat torns entre els Delegats i les Delegades verds dels diferents cursos, des de 1r de l’ESO a 2n de Batxillerat, per tal d’encarregar-se de la peixera que té el Departament de Ciències. Es farà un seguiment del PH de l’aigua, neteja, etc. un cop cada dues setmanes a partir del gener.

– S’ha recordat que al contenidor de paper que es va insta·lar al primer pis només es poden deixar papers, i no embolcalls d’entrepans i d’altres residus. D’altra banda, s’instal·larà un altre contenidor de plàstic a l’entrada del centre.

– S’ha fet un recordatori per tal de conscienciar sobre la necessitat de reciclar a l’aula i de convidar tot l’alumnat del centre a deixar de fer servir paper d’alumini. Així mateix, s’ha comentat que s’han recollit ja gairebé quatre sacs industrials amb taps de plàstic.

– Hem parlat del que suposa la Cimera mundial del Clima que s’està celebrant aquests dies a Madrid, i com una vegada més les reiterades advertències dels científics no acaben de correspondre’s amb els interessos dels governs…

– Per últim, s’ha convidat tothom a gaudir d’aquestes vacances de Nadal de la manera més respectuosa amb el medi ambient, evitant caure en el despropòsit consumista i malbaratador en què per desgràcia acostumen a esdevenir aquestes dates.

Moltes gràcies a tots els Delegats i les Delegades verds del centre per la seva feina!

I bon Nadal (respectuós i sostenible) a tothom!

Jordi Gonzàlez, responsable Projecte Escola Verda