Sant Jordi 2023

Sant Jordi 2023

Un any més a l’institut Narcís Monturiol vam poder tornar a celebrar el 42è Certamen Literari amb tota la nostra comunitat educativa, i amb plena normalitat al nostre gimnàs, gràcies a l’alumnat de primària, secundària i Batxillerat de les següents escoles:

Escola Baloo, Escola Els Pins, Escola Pau Casals, Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Mare Nostrum, Col·legi Salesians Sant Joan Bosco, Escola Piaget, i l’institut Narcís Monturiol.

Així com també, gràcies a la col·laboració de tota la comunitat educativa del nostre institut, especialment a la nostra banda de música, Monturiol’s Band, al Departament de Català i a la nostra AFA que un any més ens ha ajudat per fer possible aquest dia.

El Departament d’idiomes ens ha preparat una pàgina web per poder veure les tasques que han fet els nostres alumnes dels diferents nivells de l’ESO i del Batxillerat en anglès: https://sites.google.com/insmonturiol.cat/languagedepartment?usp=sharing

Aquest any, el fil conductor del nostre Sant Jordi gira al voltant de l’escriptora, poetessa, narradora, editora i traductora, a més d’activista política, cultural i feminista Maria Mercè Marçal i Serra. La seva obra i la seva vida són un exemple de lluita, compromís i amor per la cultura i la llengua.

Hem tingut el plaer d’escoltar el nostre alumnat de 2n de Batxillerat de la matèria de Literatura Catalana i unes alumnes de 4t d’ESO recitant poemes del llibre de poesia Bruixa de Dol i del llibre Vuit de març de l’escriptora Maria Mercè Marçal.

Així com també hem pogut veure les coreografies dels balls de l’alumnat de 3r d’ESO preparats a les classes d’Educació Física.

Us deixem un vídeo del recull de feines que s’han fet a l’institut prèvies a la Diada de Sant Jordi:

Bona diada a tothom i el nostre agraïment a tots els qui ho fan possible 🌹📚.