Recollida de roba.

Recollida de roba.

Aquesta setmana, com haureu pogut veure al vestíbul del centre, hem engegat una campanya de recollida de roba usada en col·laboració amb Solidança, una entitat sense afany de lucre que forma part del programa Roba Amiga.

Aquesta entitat (https://solidanca.cat/roba-amiga/), amb 20 anys d’experiència,  té com a objectiu crear llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social a través de la roba apostant per un model d’economia circular.

Al vestíbul del centre s’ha instal·lat, d’una banda, un contenidor de grans mides on es pot dipositar la roba en una bossa tancada (roba de vestir, roba de la llar, complements) i, d’altra, un altre contenidor més petit destinat només a texans. La idea és gestionar totes aquestes prendes bé portant-la al punt verd en el cas que no es pugui aprofitar (els residus tèxtils són molt contaminants!), bé fent donacions a través dels serveis socials o venent-la a les botigues de segona mà que té l’entitat.

Aquesta campanya durarà del 2 al 19 de novembre, així que no dubtis a portar al centre tota la roba que no feu servir ja a casa!