Posa’t la gorra! I ajuda a pintar futurs!

Posa’t la gorra! I ajuda a pintar futurs!

El “Posa’t la Gorra!” torna amb una gorra més exclusiva que mai i d’edició limitada, amb un cost de 8€ i tallatge únic. Ha estat creada per l’artista japonesa Mari Ito , qui basa tota la seva obra en el naixement del desig, a través de flors i plantes exòtiques plenes de color, que donen vida a cares somrients nascudes en jardins de somnis.

Amb aquesta campanya, l’AFANOC vol que, entre tots i totes, ajudem als Xuklis a seguir pintant futurs i posar en valor els més de 2.000 acolliments realitzats a La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer que s’han de desplaçar de les seves localitats d’origen per venir a rebre tractament als hospitals de referència de Barcelona.

En aquest context actual, per l’AFANOC és més necessari que mai continuar oferint suport a les famílies. El càncer en infants i adolescents, malauradament, ni s’atura, ni desapareix.

Us animem també a tots i totes a retrobar-nos el proper diumenge 12 de desembre per gaudir de la celebració del 10è aniversari de La Casa dels Xuklis i de la festa del “Posa’t Gorra!”, amb moltes sorpreses i l’actuació estel·lar del grup musical XIULA.

Per saber més coses de l’AFANOC i La Casa dels Xuklis pots fer click AQUI.

Podreu comprar la gorra a l’institut, a consergeria. I també els dimarts, dijous i divendres de 15 a 17.30h.