MNAC: Oriol Maspons, la fotografia útil. Cloenda del projecte de 4t d'ESO

Durant tot el 1r trimestre d’aquest curs hem estat treballant en un projecte de fotografia amb el MNAC -Museu Nacional d’Art de Catalunya.
Tot va començar anant d’excursió al museu on a més d’endinsar-nos en el món de les arts visuals vam tenir el plaer de visitar l’exposició 1949-1996 Oriol Maspons, La Fotografia útil.
La proposta era escollir entre tres temes: espais privats, espais públics i retrats. A partir d’aquests temes cadascú de nosaltres va desenvolupar la seva visió de l’entorn més proper.
El passat dijous dia 9 de gener vam tornar al MNAC per tal d’assistir a l’acte de cloenda del projecte juntament amb els altres instituts de Barcelona que han participat. Allà ens va entregar uns diaris amb les nostres fotos. Tres de nosaltres vam sortir a parlar sobre la nostra experiència durant tot el procés.
L’alumnat de 4t d’ESO de les classes de música i cinema i dibuix estem molt agraïts per aquesta oportunitat i hem quedat satisfets amb el resultat final. Esperem poder participar pròximament en més activitats tan innovadores.

Lisa, 4t d’ESO  

Si voleu veure tot el nostre treball feu click als links següents:

DIARI DE BARRIs Institut Narcís Monturiol grup 1

DIARI DE BARRIs Institut Narcís Monturiol grup 2