Mirall trencat, 2n de batxillerat al SAT

Mirall trencat, 2n de batxillerat al SAT

El passat 28 de gener els/les alumnes de 2n de Batxillerat vam anar a veure la lectura en escena de l’obra Mirall Trencat, de Mercè Rodoreda, al SAT teatre. Durant una hora i mitja aproximadament, vàrem escoltar i veure (a través d’un PPT) les principals escenes de l’obra. La lectura va ser enunciada per dues dones, cadascuna imitant a un personatge diferent, emprant un to interpretatiu que ajudava, de manera didàctica, al seguiment de l’obra. Quan el show va arribar a la seva fi, vam poder preguntar, a les dues dones interpretes de l’actuació. D’aquell ambient van sortir preguntes amb respostes molt interessants, fins i tot algunes van ser projectades a l’examen de la classe de català.

Elena Marco, 2n de Batxillerat

Deixa un comentari

Mirall trencat, 2n de Batxillerat al SAT

Mirall trencat, 2n de Batxillerat al SAT

Els i les alumnes de 2n de batxillerat, el 30 de gener, vam assistir al SAT (Sant Andreu Teatre) per veure  l’adaptació teatral de la novel·la Mirall trencat, de Mercè Rodoreda.

Un projector i dues actrius van ser els encarregats de narrar la història. La Teresa Goday, una de les protagonistes principals de la novel·la, va fer un recorregut per la seva vida a través d’un àlbum de fotografies, en companyia de la seva minyona Armanda, l’encarregada de fer venir tots els records i desvetllar els secrets de la família.

A l’alumnat ens va agradar tenir l’oportunitat de ser els espectadors d’aquesta obra, i pensem que és un bon suport per a la interpretació del llibre.

Paula Pereira, 2n batx B