Lliga de Debats de Secundària i Batxillerat: Laia, Sandra, Paula i Meritxell de 2n de batxillerat; a l’eliminatòria a la UPF.

Enguany, l’Institut Narcís Monturiol participarà en la Lliga de Debats de Secundaria i Batxillerat, competició d’alumnes de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius de diferents centres docents de Catalunya, València i altres indrets de parla catalana. 

Aquestes convocatòries de debat aporten un espai de formació cada cop més utilitzat als centres d’ensenyament per tal que els estudiants aprenguina parlar en públic, treballar en equip i defensar un tema amb arguments, tant a favor com en contra, desenvolupant l’esperit crític.

Vídeo de presentació de la lliga  

El tema de debat d’aquesta edició serà: “Calen les fronteres entre països?”.

La competició constarà de dues fases: la primera tanda eliminatòria es celebrarà en una universitat triada per cada institut, i la final en una seu concreta on participaran els instituts guanyadors en cada universitat (aquest any a la Universitat Abat Oliva). 

L’institut Narcís Monturiol desenvoluparà la primera fase eliminatòria a la Universitat Pompeu Fabra, que el passat dia 25 va invitar als nostres alumnes participants a una interessant jornada de formació en retòrica a les instal·lacions del seu Auditori Campus de la Ciutadella. 

Gràcies als organitzadors i ànim als participants: els dies 21 i 22 comencem a debatre!

Tomàs Caballero, professor de Filosofía

pastedGraphic.png