La Plaça del Diamant, 2n de batxillerat al SAT

La Plaça del Diamant, 2n de batxillerat al SAT
El dimecres 31 de gener, l’alumnes de 2n de Batxillerat vàrem fer una sortida al teatre SAT, on vam gaudir de la obra de teatre: La plaça del Diamant.
Trobem que es va tractar d’una sortida molt interessant, ja que ens va deixar conèixer una mica més en profunditat com eren els personatges, el fil conductor de l’obra. Tot i que el més interessant va estar el petit col·loqui que va tenir lloc un cop finalitzada l’obra. Era el moment en el qual podíem preguntar totes les nostres curiositats i dubtes als actors sobre l’obra o qualsevol fet que ens intrigués. Va ser una manera molt interessant de resoldre dubtes, ja que qui millor que els actors, que coneixien perfectament els personatges,  per a respondre’ns les nostres preguntes sobre la Plaça del Diamant.
A més a més ens va servir per veure l’obra des d’un altre punt de vista, i reflexionar sobre temes que potser no ens havíem plantejat.
Tot plegat, la sortida va ser molt profitosa i interessant.
Marina Marco, 2n batxillerat B

La Plaça del Diamant, 2n de batxillerat al SAT

La Plaça del Diamant, 2n de batxillerat al SAT

img_9681

El dijous 3 de novembre els alumnes de segon de batxillerat hem assistit al SAT Teatre, inaugurat l’any 1990, per veure la funció de l’adaptació al teatre de la novel·la “la plaça del diamant” de Mercè Rodoreda. Una obra catalana sobre la vida de la Natàlia, una noia durant la postguerra.

Yizheng, 2n de batxillerat

img_967544