La Monturiol’s Band al concert de Santa Cecília de l’Escola Mare de Déu de Montserrat

El dia de Santa Cecília l’escola Mare de Déu de Montserrat ens va convidar, com cada any, a mostrar el que fem i el talent que tenim.

Per nosaltres és un plaer anar-hi,  ja que ens reben tots els nens i totes les nenes amb un somriure que no te preu, a més en preparen un esmorzar molt bo. Només podem donar les gràcies perquè allà ens sentim com a casa, molt ben acompanyats i molt contents.

Èlia i Sol, bateria i violí de la Monturiol’s Band de 3r d’ESO

Deixa un comentari

La Monturiol’s Band al concert de Santa Cecília de l’Escola Mare de Déu de Montserrat

Un any més la Monturiol”s Banda ha fet el concert de Santa Cecília a l’Escola Mare de Déu de Montserrat. Ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres el que els nens i les nenes de l’Escola ens han enviat: els seus escrits i els seus dibuixos.

Moltes gràcies Escola Mare de Déu de Montserrat!!!! són fantàstics.

 imagen1 imagen2imagen2
Benvolguts companys de l’institut Monturiol

durant aquesta setmana, després del vostre concert, els nens i nenes de la nostra escola us han volgut dedicar aquestes reflexions parlant-ne a les aules .

5è i 6è

“El concert ha estat meravellós ! Ens ha agradat moltíssim la banda sonora del Padrino. Veu tocar molt bé i amb molt ritme. Dins de l’orquestra estava la Patrícia , que tots la coneixem, ens va agradar molt que tornés. Gràcies per haver vingut a l’escola. Haureu de tornar l’any que bé, encara que nosaltres ja no hi serem. Se’ns va fer curt, però ens vam divertit molt. Us felicitem perquè l’actuació va ser increïble. Al dia següent ens va tocar a nosaltres fer una cançó amb la flauta. Quins nervis ! Gràcies per fer del dia de la música un dia especial.

3r i  4t

“A nosaltres ens va agradar molt veure la Patrícia tocar amb tots els músics de la orquestra. També ens va agradar molt perquè vam escoltar com sonen tots els instruments i com es diuen. Sobretot el noi de la bateria, la pianista, el noi de la guitarra elèctrica i el baix, les flautes travesseres, la guitarra espanyola, i el saxofonista. La trompeta mola.  El director seguia tota l’estona la música amb el peu. Ens agradaria molt que hi hagués un violí.”

A 1r i 2n

“Ens va fer molta il.lusió veure la Patrícia tocant la flauta! Totes les cançons que vau tocar ens van agradar molt. “

Els més petits P3, P4 i P5

“Ens va agradar molt perquè tocaven instruments per fer música i semblaven una orquestra i els nois semblaven músics de veritat. Algunes cançons eren antigues, les altres semblaven música rock and roll i altres música xinesa. Hi havia un saxofon.”

escola-mare-de-deu-de-montserrat

 

 

 

 

 

ESCOLA MARE DE DÉU DE MONTSERRAT

21 DE NOVEMBRE DE 2016

Deixa un comentari

La Monturiol’s Band al concert de Santa Cecília de l’Escola Mare de Déu de Montserrat

Com ja és tradició, la Monturiol’s Band ha actuat a l’Escola Montserrat en el dia de Santa Cecília. És un concert esperat pels nens i nenes, que veuen en els músics del nostre institut, el plaer de tocar un instrument i de compartir la música amb tothom que la vulgui escoltar.

Felicitats a la nostra Band i al públic de l’escola Montserrat que va aplaudir i gaudir del nostre repertori.

David Larrad i Carmen Castro, coordinadors Monturiol’s Band

IMG_20151120_105109

Deixa un comentari