IT Dansa, 3r d’ESO al Liceu

El darrer 23 de maig, l’alumnat de 3r vam poder gaudir d’una visita al Liceu per tal de veure tres representacions de dansa contemporània del projecte pedagògic creat per l’Institut del Teatre per facilitar als graduats en dansa un marc de pràctica professional, IT Dansa.
La primera, “The Prom” de Lorena Nogales, presenta la pregunta de si la gent és conscient de la quantitat de petites accions que sense adonar-nos poden canviar-nos la vida, gràcies a aquestes petites accions ens convertim en qui som o en qui volem ser. 
Seguida de la segona actuació, “Kaash” de Akram Khan, que fa referència a la dansa contemporània europea amb música basada en les percussions de caràcter tribal.
I per acabar, “Whim Fractured Fairytale” de Alex Ekman, és una peça que descriu com externament hem de mantenir el seny fins i tot quan ens estem tornant bojos per dins.
En conclusió, valorem molt positivament aquesta sortida ja que no cada dia tenim l’oportunitat de visitar el Liceu per fer un tast de la dansa contemporània.Com a opinió personal, vaig quedar molt satisfeta amb les tres peces i o repetiría sense cap dubte.

Marta, 3r d’ESO

It Dansa, 3r d’ESO al Liceu

2016 2017 tot dansa 3r eso 2016 2017 tot dansa 3r eso 1

Tot 3r, dijous 2 de febrer, vam anar al Teatre del Liceu a veure una actuació d’“IT DANSA”. Quan quedava una estona per que acabessin, van agafar a gent del públic, i dos d’ells van ser companys de la nostra escola. L’actuació va ser molt bona, i els ballarins ballaven genial.

A tots ens va agradar molt.

Eva, 3r d’ESO B