Hort: i la planta del te.

☕

El Te Marroquí

Hola em dic Marwa i tinc 12 anys. L’altre dia vam anar d’excursió en l’Optativa d’Hort, un hort molt gran que estava ple de plantes, flors i herbes, era l’Hort de Can Soler. La meva professora, va tenir la idea de portar (te) perquè li vaig dir que a casa el fem sovint amb menta, així que a la setmana següent vaig portar una tetera a  l’institut amb te marroquí. Vaig explicar què tenia, com es feia i on es feia, i el vaig repartir per tota la classe, estava molt bo!

COM ES FA EL TE :

Agafem una tetera, li posem aigua a la tetera, la deixem escalfar una mica. Quan s’escalfi li posem una cullerada de te verd. Després, li posem 3 o 4 cullerades de sucre i, el barregem amb una cullera , el deixem a foc fluix i en acabar, li posem menta,

I ja estaria! 

Marwa, 1r ESO C.