Fundació Adsis, a 3r d’ESO treballem les diferències Nord-Sud. Projecte d’educació a la solidaritat IMPLICA’T

Fundació Adsis, a 3r d’ESO treballem les diferències Nord-Sud. Projecte d’educació a la solidaritat IMPLICA’T

Aquestes tres últimes sessions de tutoria han vingut tres persones de la Fundació Adsis, una entitat sense ànim de lucre, laica i d’àmbit estatal, inspirada en els valors de l’humanisme.

Hem fet tres activitats:

A la primera, vam veure un vídeo on ens van fer reflexionar sobre la vida que tenim nosaltres i la que tenen els països del sud. La segona activitat, era un mini joc, primer ens donaven unes boles on hi havia signes, depenent dels signes, eres dels països del sud o del nord. Després, posava caramels en una taula que representaven recursos humans i teníem d’agafar-los. Els del nord estaven drets, mentre els del sud, de genolls, això representa que nosaltres tenim més facilitat per tenir recursos que els dels països del sud. Finalment, la tercera activitat, era un altre joc, posàvem cadires on havíem de pujar tots els de la classe i a cada ronda, la persona que feia l’activitat, anava traient més cadires.

També ens va preguntar si volíem apuntar-nos a la fundació per poder obtenir diners per a la construcció d’horts, pous i d’altres coses necessàries a Gàmbia.

Joel, 3r d’ESO

Deixa un comentari