Fotofilosofia: Anna Alfonso de 2n de batxillerat i Ivan Fernàndez de 1r de batxillerat, seleccionats. Moltes felicitats fotofilòsofs!

Amb motiu del Dia internacional de la filosofia, que cada quart dijous de novembre se celebra a la UNESCO en tot el món, l’organització del BarcelonaPensa inclou habitualment un esdeveniment especial: el concurs Fotofilosofia.

L’activitat del concurs consisteix a convidar als alumnes de Secundària i Batxillerat de tot Catalunya a lliurar una fotografia acompanyada per una pregunta filosòfica. Enguany han estat implicats més de 60 instituts i més de 1.000 alumnes, i l’Institut Narcís Monturiol ha participat en aquest esdeveniment per celebrar el Dia de la filosofia amb una bona representació.

Hem de felicitar i agrair a tots els alumnes del’institut participants, per la motivació i la creativitat de les seves propostes. Ha estat molt disputat, i de les 17 fotografies presentades al final van estar seleccionades dues, corresponents als alumnes Anna Lázaro, de 2n de Batxillerat, i Ivan Fernández, de 1r de Batxillerat. Felicitacions a tothom!

Les fotografies participants del nostre institut es poden veure visitant el bloc oficial, penjat especialment per a l’activitat: FILOSOFIA EN IMATGES. La resta de las fotografies del concurs han quedat recollides al vídeo de la cloenda, celebrada a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia de la UB, el 14 de novembre passat.

Fins al proper any, fotofilòsofs!

Tomás Caballero, professor de Filosofia

Deixa un comentari