Final de curs

Final de curs

Avui, dia 22 de juny, hem acabat el curs 21-22. Al llarg d’aquest curs hi ha hagut moments emocionalment durs, però tots plegats (alumnat, famílies, docents, personal d’administració i serveis, monitores de menjador i personal de neteja i de cuina) hem superat amb assoliment excel·lent totes les dificultats que se’ns han posat al davant.

Comunitat educativa de l’Institut Narcís Monturiol: MOLTES GRÀCIES!!!

Aquest mes de juny ens ha tocat dir adeu a l’alumnat i a les famílies de 2n de Batxillerat i de 4t d’ESO. El dimarts 21 vam poder fer un comiat amb tots els nois i noies de l’institut com els que fèiem sempre al Monturiol, en què es van lliurar premis de diferents departaments i vam poder gaudir de les representacions de circ que havia preparat l’alumnat de 1r de Batxillerat a Educació Física durant aquest tercer trimestre. Alumnat de 1r de Batxillerat, vau estar magnífics!

Ens fa molta il·lusió tornar a viure aquests moments, sobretot de veure el nostre gimnàs (o com li diem alguns de nosaltres, la Sala Ictineu) ple d’alumnes i famílies. És fantàstic i emocionant, i esperem que en els propers anys puguem tornar a gaudir d’aquests petits moments en què tota la comunitat educativa participa d’una manera o altra.

Els darrers dies de curs hem fet unes sortides lúdiques per acomiadar el curs i fer cohesió de grup. Sortides on els alumnes, malgrat la calor han pogut gaudir dels seus tutors, professorat i companys i companyes de curs. Esperem que us ho hagueu passat GENIAL!

Aquí teniu un recull d’imatges de 1r a 4t d’ESO:

Molt bon estiu i gaudiu d’aquestes vacances ben merescudes!!!