Fem del Montu una escola verda!

Com ja sabeu, l’INS Narcís Monturiol és una escola verda i això és gràcies a la complicitat de tots els que hi formem part, des dels alumnes als docents i, per suposat, les famílies.

Per això, us volem fer una sèrie de recordatoris per tal que la nostra estada a l’institut sigui el més respectuosa amb el medi ambient:

–          Disposem a la planta baixa de contenidors grocs per als envasos i blaus per al paper.

–          A Consergeria trobaràs un contenidor per deixar les piles gastades, així com una safata per deixar el material de papereria ja gastat o que no funcioni (bolígrafs, retoladors, cintes correctores, etc.).

–          A totes les classes hi ha uns Delegats verds que s’encarreguen de dinamitzar el grup des del punt de vista de la sostenibilitat. Estaran encantats de respondre qualsevol dubte!

–          Al Montu li tenim mania al paper d’alumini ja que contamina moltíssim, així que convidem tothom que porti una carmanyola, un boc’n’roll o qualsevol altra opció més sostenible. I no oblidis posar alguna peça de fruita a la motxilla!

–          D’igual manera, porta una ampolla d’aigua reutilitzable (que no sigui de vidre per evitar accidents): no contribueixis a abocar als mars i oceans més plàstics!

–          Si a prop de casa teva no hi ha un punt de recollida de taps de plàstic solidaris, al Montu trobaràs dos contenidors per deixar-los.

–          Quan hagis de fer els deures, recorda que la opció del paper reciclat és la més sostenible, després de la d’aprofitar els fulls ja escrits per una cara!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Comissió d’Escoles verdes