Els nous colors del Monturiol

El nostre institut es mereix més!

L’Institut Narcís Monturiol… una mica gris, oi que sí? Aviam, tot s’ha de dir. És un gris molt propi. De fet, és un gris que a tots ens evoca molts sentiments, un gris que potser ens sembla més colorit que molts altres dels colors que ara us podrien venir al cap. Però quan penseu en l’edifici aquest que us ha acompanyat durant tant de temps, no us volen pel cap més sons? Més vida? Més… colors?

Des de la secció de delegats verds hi portem temps treballant, duent a terme projectes que omplen de plantes l’institut i maquillen despreocupadament la façana d’un color verd ben viu. I ara, hem preparat el que potser és el projecte més maco d’aquest any: Un hort vertical que s’enfilarà enmig de la façana de l’institut que mira a Collserola i l’omplirà del fúcsia de les buguenvíl·lees.

Creiem que el nostre institut es mereix que el vestim millor, per què ell s’ofereix cada dia a ser el lloc on vestiran els nostres futurs.

Enverdir l’institut va ser, des del principi, una de les principals tasques dels delegats verds, però no n’és l’única. Si en voleu saber més, podeu visitar l’apartat de projectes de la nostra pàgina web https://insmonturiol.cat/projectes/ i mirar el vídeo on hi ha una breu explicació de qui som i què fem.

Gràcies, i recordeu respectar la natura i l’ambient en el qual vivim!

Arnau J: Alumne de 2n ESO.