Els judicis sumaríssims a la Pla de Vic, Paula Larrad i Vilaseca de 2n de batxillerat seleccionada al 17è Fòrum de Treballs de Recerca al batxillerat.

Els judicis sumaríssims a la Pla de Vic, Paula Larrad i Vilaseca de 2n de batxillerat seleccionada al 17è Fòrum de Treballs de Recerca al batxillerat.

…”A casa meva, vaig veure que teníem els documents de la condemna i execució del meu besavi, Josep Vilaseca i Espinet, i com que volia saber-ne més sobre què li havia passat i sobre la guerra Civil, doncs vaig decidir fer el treball de Recerca sobre aquest tema. Vaig començar buscant informació sobre els judicis sumaríssims que havien tingut lloc durant el Franquisme.”…

La consulta de fonts bibliogràfiques, web gràfiques, entrevistes al meu avi Miquel Vilaseca i Aguilar per preguntar-li sobre el seu pare, a l’advocada Magda Oranich… han fet possible aquesta recerca amb la que la Paula ha estat seleccionada en el 17è Fòrum de Treball de Recerca al batxillerat del Districte d’Horta-Guinardó.

Moltes felicitats Paula, Bona Recerca!