El Montu s’obre al barri

El Montu s’obre al barri

Arran de la situació tan particular que estem vivint degut a la pandèmia, tots ens hem hagut de reinventar en el nostre dia a dia. I a l’institut, com no podia ser d’una altra manera, també: entrades i sortides esglaonades, mascareta, rentat de mans, distància de seguretat… i patis fora del centre!

En efecte, gràcies a les noves disposicions adoptades per part de l’Ajuntament, aquest curs els alumnes de 1r i 4t d’ESO tenen la mitja hora d’esbarjo fora del centre. En concret, els de 1r al parc que hi ha just davant de la porta d’entrada, i els de 4t a l’esplanada al costat de la parròquia. Aquesta mesura té com a finalitat garantir les distàncies de seguretat dels diferents grups estables en un espai de temps (l’esbarjo) on coincideixen tots els nivells del centre, una distància que difícilment es podria garantir en condicions segures als patis pròpiament dits.

El fet de poder sortir del centre ha estat molt ben valorat per part dels alumnes, els quals reconeixen que disposen de més espai per jugar i desconnectar, alhora que els permet gaudir d’un contacte més directe amb la natura, allunyats del soroll i la contaminació de la Ronda! En definitiva, disposen d’un temps d’esbarjo de més qualitat. Almenys, una cosa bona que ens ha portat la covid…

Jordi González coordinador d’Escoles + Sostenibles