El curt “El Silenci” del projecte Cinema en Curs, continua la seva gira.

El curt “El Silenci” del projecte Cinema en Curs, continua la seva gira.

“El silenci” continua la seva gira

El curt realitzat per l’alumnat de Cinema en curs de 4t d’ESO durant el curs 2014-015 ha estat seleccionat per ser projectat a diversos festivals de cinema i altres sessions amb cineastes.

Barcelona 27 d’octubre de 2015. Cinema Zumzeig

En el marc de la sessió inaugural de “La sala dels cineastes” de la Unió de cineastes de Barcelona, i amb motiu del 10è aniversari de Cinema en curs, l’Angela, la Lucia,la Mariona, el Pol i el Tono van presentar “El silenci”, explicant l’experiència de l’elaboració del guió entre tot el grup així com tot el procés de creació del curt. També es van projectar Minuts Lumière i altres peces de centres que participen en el projecte.zumzeig

 http://www.zumzeig-cine.eu/cine-bistrot-ca/pellicules-del-mes/la-sala-dels-cineastes-ca.html

 

Barcelona 20 de noviembre de 2015. CCCB

22è Festival de Cinema Independent de Barcelona. L’Alternativa

En Carles, l’Ona, el Pol i el Tono van presentar “El silenci” en el marc de la secció “Pantalla lliure” al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. També hi van participar ‘Més a prop’ (Institut Milà i Fontanals) i ‘El curs del temps’ (Institut Castellet)

l'alternativa

http://alternativa.cccb.org/2015/ca/hall/

 

Donosti 27 de noviembre de 2015. Tabakalera

Festival Internacional de Cine Las Otras Miradas

A la taula rodona “El cine: pedagogia para la vida, es va projectar “El silenci” juntament amb altres curts realitzats a Cinema en curs com “En veu baixa” (Institut Joan d’Austria).

http://www.lasotrasmiradasfestival.com/es/programa-de-mano-2015/

 

Barcelona 19 de desembre de 2015. CCCB

El dia més curt. La festa del curtmetratge 

L’Àngela, la Lucia i la Mariona van respondre les preguntes del públic després de la projecció a la sala Raval del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

 la festa del curtmetratge

 

http://www.eldiamescurt.cat/