Creadors en Residència amb Consuelo Bautista

Com heu pogut anar seguint en el nostre blog (https://blocsenresidencia.bcn.cat/narcismonturiol2021/), els alumnes de 4t C hem desenvolupat un projecte d’art durant el curs amb la Consuelo Bautista, una fotògrafa molt rellevant del món de la cultura.
Aquest projecte s’ha materialitzat en una publicació en format llibreta on hem fusionat el llenguatge fotogràfic amb il·lustracions i poemes visuals fets per nosaltres.
L’acte de presentació va tenir lloc el dia 26 de maig. Els alumnes vam preparar una petita ruta pels indrets on havíem fet les fotografies durant el curs i vam repartir uns exemplars de la nostra peça. Llavors, vam establir uns punts a la ruta i allà ens anàvem detenint per explicar el contingut i l’entramat del procés creatiu. Va ser molt emocionant veure el resultat. Tothom va quedar molt content de la feina que havíem fet i ens van felicitar. A més, de sorpresa, va venir un reporter de Betevé i ens va estar gravant. Us compartim el fragment del programa emès on vam sortir.
https://beteve.cat/btv-noticies-73/btv-noticies-73-1047/  (min 10:28)

Després, vam repetir la presentació per als nostres companys del 4t A i B. Tot i que el caire era més informal, va ser molt emotiu i ens van dir que havia estat molt interessant.

Ha sigut un procés llarg i a vegades tediós, però estem molt orgullosos del que hem fet i aquest quadern serà un bonic record que guardarem per sempre.

Sara Elías: professora de castellà.