Coordinació escoles 0-18 Horta-Guinadó. Cinema en curs

  ​​​​coordinacio 0 18

Cinema en Curs

Objectius prioritaris del projecte: apropar als joves al cinema com a art, creació i cultura, i explorar les potències pedagògiques de la creació cinematogràfica.

Cinema en curs es desenvolupa a escoles i instituts públics de tot Catalunya amb alumnes d’entre 3 i 18 anys. Un dels seus principis vertebradors és el treball conjunt i continuat de mestres, professors i professores i professionals del cinema (realització, guió, direcció de fotografia, muntatge…). Actualment el projecte s’ha ampliat a Galícia, Madrid i Argentina.

A l’institut Narcís Monturiol, aquest és el tercer curs que s’hi participa. Estem comprovant que fent cinema s’aprèn a mirar la realitat amb atenció, a compartir decisions, a treballar en equip, a assumir tasques i responsabilitats; es desenvolupa la creativitat i la responsabilitat vers l’entorn proper. A més, a través del cinema, treballem molts continguts d’assignatures diverses, especialment, l’expressió oral i escrita.

Ens parlaran d’aquesta pràctica educativa la Isabel Ribera, professora de Música de l’institut Narcís Monturiol, en Pep Garrido, professional del cinema que acompanya i assessora aquesta pràctica i Laia Colell i Laia Montañà, de l’associació A Bao A Qu, Ens acompanyaran alguns alumnes que hi participen en el projecte i altres docents del centre.

 

Dia:  15 de gener de 2014

Hora: 17,30h

Lloc:  Institut Narcís Monturiol