Collserola, 3r d’ESO en Bicicleta

Collserola, 3r d’ESO en Bicicleta

 

 
IMG_0397
 IMG_0395  IMG_0395

 

Els nois i les noies de 3r A vam anar en bicicleta per Collserola. Ens vam dirigir cap al punt de trobada en metro, ferrocarril i, a Vallvidrera, vam pujar en funicular fins a carretera de les Aigües. Allà ens esperaven dos monitors que ens van explicar una mica el funcionament de les bicis i mesures de seguretat. Ens vam posar el casc… i en marxa! Un recorregut de més de 10 km per la muntanya de Collserola. Tothom es va cansar una mica, però les vistes eren impressionants.

Natalia i Paula, 3r eso A
 3r eso b collserola 2  3r eso b collserola 3  3r eso b collserola 1

 

Al dimecres 18 de Gener, els alumnes de 3r B d’ESO va manar a una sortida amb bicicleta. Primer vam agafar el metro a L3 fins a Diagonal i llavors agafàrem el tren a Provença fins a El peu del Funicular. En arribar caminàrem pel Passeig de les Aigües fins al lloc on estaven disposades les bicicletes.

Vam agafar les bicicletes i vam fer un recorregut d’uns 20 km, i en tornar al lloc d’inici, els monitors proposaren tornar a fer una petita volta mentre els altres alumnes arribaven.

La meva opinió és que estava molt bé, però que per poder aguantar el ritme dels monitors, t’havies d’esforçar bastant. Tot i això, va ser una excursió molt divertida.

Eva, 3r d’ESO B, text

Marc 3r d’ESO, fotografies

Deixa un comentari