Cloenda del curs 2021-22 dels delegats verds d’escoles + sostenibles.

Cloenda del curs 2021-22 dels delegats verds d’escoles + sostenibles.

Avui hem fet la darrera reunió del curs amb els Delegats i delegades Verdes de tots els cursos que hi havia a l’institut (excepte amb 3r d’ESO que estava d’excursió).

Per celebrar la cloenda, hem fet un petit esmorzar saludable de cireres i nabius, alguns dels alumnes han provat per primera vegada aquests darrers i, els hi ha encantat!!

Durant l’esmorzar hem fet memòria de les actuacions fetes durant el curs (concurs de classe més neta i recicladora, campanyes d’educació ambiental, recollida de roba usada, manteniment de la peixera, plàstic zero,…) i, hem començat a pensar les estratègies que volem dur a terme de cara al curs que ve. Les idees que han sortit han estat aquestes:

– Continuar amb el manteniment de la peixera per part dels Delegats i delegades verdes.

– Fomentar les campanyes d’educació ambiental per a tota la comunitat educativa.

– Fer qüestionaris per preparar la diagnosi ambiental de l’institut del següent trienni.

– Fer recollida de matèria orgànica posant algun contenidor al pati o a les aules.

– Plantar més plantes, una per cada classe de l’ESO, per tal d’enverdir l’institut, plantejar si pot ser també per dins. Pensar en posar un jardí vertical al costat el pati interior que dona a la tanca i zona d’aparcament de bicicletes.

– Fer les reunions en hores que no siguin d’educació física (això depèn de l’horari del professorat).

– Fer una campanya de recollida d’escombraries per Collserola per aquelles classes que estiguin més brutes o reciclin menys (segons les dades del concurs de classe més neta).

Gràcies delegats i delegades verdes per les vostres aportacions, el vostre temps i creativitat. Gràcies a vosaltres tenim un institut i entorn cada vegada més sostenible.


Seguim!
Equip de coordinació d’Escoles Verdes Institut Narcís Monturiol