Cinema en curs. 4t d’ESO rodatge dels Minuts Lumière

Cinema en curs. 4t d’ESO rodatge dels Minuts Lumière

L’alumnat de 4t d’ESO ens presenta els “Minuts Lumière”

minuts lumiere 1

Un any més, aquesta pràctica ha estat una experiència intensa i emocionant per tot l’alumnat de “Cinema en curs”. És la primera filmació amb càmera i so professional. L’alumnat ha hagut de conèixer l’equip i aprendre a utilitzar-ho. El treball ha començat amb el visionat de les “Vistes Lumière”, que són les primeres filmacions que van fer els germans Lumière a finals del segle XIX i que duraven pràcticament un minut.  Es tracta de gravar el que passa durant un minut, amb una càmera amb trípode. Després de buscar idees i localitzacions, els diversos grups d’alumnes han triat filmar alguns oficis (Sabater, tintorer,  pescadors, un taller de costura) i diverses activitats als Encants de Barcelona.

Podeu veure al bloc de “Cinema en curs” aquests “Minuts Lumière”, i també els Plans del Món filmats al llarg de tot el primer trimestre pel nostre alumnat de cinema en curs de 4rt d’ESO.

 IMG_7657  IMG_7594
 IMG_7451  IMG_7780

fotos del making off del rodatge

Ja es poden veure al bloc de cinema en curs els “Minuts Lumière”, filmats amb càmeres professionals, i els Plans del Món filmats al llarg de tot el primer trimestre pel nostre alumnat de cinema en curs de 4rt d’ESO.

BLOC 2014 2015 CINEMA EN CURS