Ciències de la Terra i el Medi ambient, 2n de batxillerat a Collserola

Ciències de la Terra i el Medi ambient, 2n de batxillerat a Collserola

El passat 15 d’Octubre, l’alumnat de 2n de Batxillerat A, vam anar a observar la geologia de Collserola, en l’àmbit de Ciències de la Terra i del Medi Ambient.

Aquesta sortida ens va permetre gaudir dels coneixements de la Montserrat Liesa, professora de geologia de la Universitat de Barcelona; envers la morfologia, la història i els canvis que ha experimentat la serralada litoral catalana, en concret, el territori del Parc de Collserola.  Aquesta experiència en ha servit també per recordar els temes tractats al curs passat, ja que en un principi, estava programada per a l’any passat però va ser cancel·lada per pluja. 

L’excursió va consistir en una caminada de gairebé tres hores, vam començar-la al CosmoCaixa, on ens esperava la Montserrat; i la vam acabar a l’avinguda del Tibidabo, però com els professors no van quedar satisfets amb l’exercici, van decidir que aniríem caminant fins a l’institut… Però va valdre la pena. Aquest cop sí que vam poder gaudir de les vistes de la nostra estimada Barcelona!

Elena Marco, 2n de batxillerat