Bearn o la sala de les nines, 2n de Batxillerat al SAT

Bearn o la sala de les nines, 2n de Batxillerat al SAT
El dijous dia 2 de febrer els alumnes de 2n de batxillerat van anar a veure al SAT Teatre l’adaptació teatral de la novel·la “Bearn”, de Llorenç Villalonga. Després de la representació, els alumnes van assistir a un col·loqui molt interessant amb el director i els actors sobre alguns aspectes del llibre. La sortida va servir als alumnes per enriquir el coneixement de l’obra, que enguany és lectura obligatòria. 
 
Salva Juan, professor de català

Bearn o la sala de les nines; 2n de Batxillerat al SAT

Bearn o la sala de les nines; 2n de Batxillerat al SAT

El dia 27 d’octubre, els alumnes de 2n de batxillerat de l’institut ens vam trobar al SAT Teatre per veure junts la posada en escena de la novel·la Bearn o la sala de les nines, de Llorenç Villalonga. L’interès de l’acte estava fonamentat en el fet que, enguany, la novel·la és una de les lectures obligatòries de l’assignatura de llengua catalana i literatura.

Prèviament, per treure més profit de la representació, els alumnes havien llegit la novel·la i l’havien comentat a classe. Després de la funció, hi va haver un col·loqui amb el director i els actors per aclarir alguns aspectes de l’adaptació. Atesa la complexitat de la lectura, cap element que ajudi a entendre’n tots els detalls pot considerar-se sobrer.
Salva Juan, professor de llengua catalana