Categories
General

BIBLIOTECA

_________________________________________________________________

Estimadas familias,
Queremos comunicaros que a partir del día 19 de octubre empieza el servicio de biblioteca del instituto, que como sabéis, es un espacio abierto a todos los alumnos del centro y que está subvencionado por el AMPA.
Es un espacio donde los alumnos pueden estudiar, hacer trabajos o simplemente leer en un ambiente propicio.

Días y horario: martes y jueves de 15.30 h. a 17.30 h.

Atentamente,

AMPA Institut Narcís Monturiol.

P.D. Se aplicará el protocolo de prevención contra el COVID. La sala estará ventilada y las mesas se limpiarán antes y después de su uso. Recordad que es obligatorio el uso de mascarilla.

 —————————————————————————————–

Benvolgudes famílies,

Us volem comunicar que a partir del dia 6 d’octubre comença el servei de biblioteca de l’institut, que com ja sabeu és un espai obert a tots els alumnes del centre i que està subvencionat per l’AMPA.

És un espai on els alumnes poden estudiar, fer deures o simplement llegir en un entorn propici.

Dies i horaris: dimarts i dijous de 15,30 hres. a 17,30 hres.

Atentament,

AMPA Institut Narcís Monturiol.

P.D. S’aplicarà el protocol de prevenció per la COVID. La sala estarà ventilada i les taules es netejaran abans i després de fer-les servir. Recordeu que l’ús de la mascareta és obligatori.

Categories
General

Informacion Ampa

Categories
General

Informaciòn Ampa

Categories
General

Extraescolares

Categories
General

Entra a les portes obertes i descobreix un petit mon ple de grans projectes

Categories
General

TAQUILLAS

LA JUNTA DE L’AMPA

ANNEX. 1

Com a novetat, aquest any la quota de l’AMPA i el servei de lloguer de taquilles s’ha de fer en un únic pagament, de manera que es poden donar 3 tipus d’imports a ingressar:

1a OPCIÓ      Pagament de 30.-€, aquelles famílies que abonen solament la quota de l’AMPA.

2a OPCIÓ      Pagament de 50.-€, aquelles famílies que abonen la quota de l’AMPA, i faran servir per primera vegada el servei de lloguer de la taquilla (30€ +15€ + 5€).

3a OPCIÓ      Pagament de 45.-€, aquelles famílies que abonen la quota de l’AMPA i faran ús del serveis de lloguer de la taquilla (30€ +15€).

Número de compte AMPA:

CAIXABANK: IBAN ES36 2100 0764 3002 0000 3456

IMPORTANT: RECORDEU INDICAR NOM DE L’ALUMNE I CURS

Categories
General

Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Institut Narcís Monturiol

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar aquest full informatiu per explicar-vos què i qui és l’AMPA d’aquest institut i què fem. Aquestes informacions creiem que poden ser del vostre interès de cara a realitzar la matrícula dels vostres fills. 

L’AMPA és la forma més eficaç que tenim els pares i mares d’organitzar-nos dins del nostre centre escolar, establint una plataforma oberta a la participació i reivindicació de tots els aspectes referents a l’educació, per tal d’aconseguir, juntament amb els professors, la millor formació dels nostres fills i filles, basada en els principis propis d’una societat democràtica.

Defensem l’ensenyament públic com a eina vàlida per al compliment del dret a l’educació que garanteix la gestió i participació democràtica i que actua com a veritable motor de la qualitat educativa. Reivindiquem a través de la nostra federació (FAPAC) i juntament als altres sectors de l’àmbit educatiu (MUCE) un sistema públic d’educació que sigui motor de transformació social.

L’Associació la componen tots els pares, mares i tutors d’alumnes que opten voluntàriament a formar-ne part, i formalitzen la seva inscripció pagant la quota d’ingrés en el moment d’efectuar la matriculació cada curs.

El curs 2020-21 la quota serà de 30 euros per família i curs. L’AMPA és una entitat sense ànim de lucre i destina els seus ingressos a organitzar activitats i donar serveis per als seus socis i per als alumnes de l’INS Narcís Monturiol. (mireu annex. 1)

Serveis i activitats que organitza l’AMPA de l’INS Narcís Monturiol

 • Lloguer de taquilles: L’AMPA té a disposició dels alumnes taquilles que es lloguen a l’inici de cada curs, en les quals poden desar els seus llibres i la resta de les seves pertinences, evitant així que els alumnes hagin d’anar carregats cada dia de casa al centre amb tot el material escolar.

El cost d’aquest servei pel curs 2020-21 serà de 15.-€ pel lloguer de la taquilla i 5.-€ per aquells alumnes que fan servir per primer cop aquest servei. (imprescindible haver abonat la quota de l’AMPA). (mireu annex. 1)

 • Biblioteca: La biblioteca de l’INS és un espai obert a tothom subvencionat per l’AMPA. És un espai on els alumnes poden estudiar, fer treballs o simplement llegir, en un ambient propici.
 • Premi Literari de Sant Jordi: Des de fa 39 anys, l’AMPA en col·laboració amb l’Institut, organitza cada curs els Premis Literaris Sant Jordi de prosa i poesia en català, de reconegut prestigi, en el qual participen alumnes de diferents centres educatius de primària i secundària del nostre entorn.
 • Activitats extraescolars: Segons la demanda dels alumnes, organitzem activitats al centre fora de l’horari lectiu. El curs 2019-20 s’han proposat tallers de teatre, guitarra, anglès conversa i repàs. 
 • Des de l’AMPA es col·labora amb una participació econòmica en el viatge a Itàlia, que els alumnes del centre fan a 4rt de la ESO com a part del seu treball de síntesi.
 • Xerrades i Formacions: Proposem xerrades i/o formacions obertes a les famílies tant de l’Institut com de fora. Durant aquest curs 2019-20 s’han realitzat:  Entenem l’adolescència, Com treure el màxim rendiment de les tècniques d’estudi, i La màgia de saber educar i establir un bon vincle. 

També s’han organitzat jornades de sessions de Mindfulnes que es van veure interrompudes per la situació del COVID’19.

A més a més, per segona vegada, aquest curs hem ofert una dinàmica pels alumnes de 1er de Batxillerat: “AUTOESTIMA’T” i s’ha impartit per primera vegada la continuació d’aquesta dinàmica als alumnes de 2n de batxillerat: “FORA PRESSIONS.

També per primer cop i coordinats amb l’equip pedagògic del centre, tutors i coordinadors de cicle, es van impartir xerrades als alumnes de 1er de batxillerat: Addiccions no tòxiques i Joves, sexualitat i afectivitat.

 • Festa final de curs:  l’AMPA organitza una festa al mes de juny on es fa una mostra del que s’ha fet durant el curs a les diferents activitats extraescolars i que està oberta a familiars i amics. També hi actua la Monturiol’s Band a la qual l’AMPA dóna recolzament.
 • Graduacions alumnes: L’AMPA col·labora amb l’institut en l’organització dels actes de graduació dels alumnes de 4rt d’ESO i 2n de Batxillerat.
 • Ajudes a famílies sense recursos: Com hem dit abans, encara estem lluny de l’ensenyament totalment gratuït. Hi ha activitats complementàries necessàries per a la formació dels alumnes (sortides, viatges, visites, etc.) i també els mateixos llibres de text, que tot i estar dintre del projecte educatiu de centre, l’administració no n’assumeix el finançament i som les famílies les que ens hem de fer càrrec. Per a algunes famílies pot suposar una despesa massa gran. L’AMPA, amb l’assessorament dels professors del centre, busquem la manera de que tots els alumnes tinguin accés a totes les activitats que necessiten sense que la qüestió econòmica en sigui un obstacle.
 • Consell Escolar: L’AMPA designa un dels seus membres a formar part del Consell Escolar del centre i, per tant, a intervenir en l’òrgan de decisió i gestió d’aquesta comunitat educativa.
 • FAPAC i Coordinadora d’AMPAs: Estem federats amb moltes altres AMPAs de Catalunya a través de la FAPAC de la qual rebem assessorament.

Totes aquestes activitats i serveis s’aproven cada curs a l’Assemblea General, que es reuneix al primer trimestre, i és l’òrgan sobirà de l’associació. Està formada, amb igualtat de drets, per tots els socis i sòcies que hi assisteixen.

La Junta Directiva és l’òrgan de gestió, de representació, i d’administració de l’Associació i la componen pares i mares elegits en l’Assemblea General. La junta es reuneix un cop al mes a l’institut. Estem en contacte amb les famílies a través del correu electrònic, en la nostra pàgina de facebook i a l’Instagram.

La participació a la Junta de l’AMPA és imprescindible per a la seva existència i continuïtat, essent necessària la incorporació de nous membres per poder fer el canvi generacional i així, garantir totes aquelles activitats i serveis que sense l’AMPA no es podrien desenvolupar.

Ens agradaria donar-te la benvinguda com a nou membre d’aquesta comunitat, i animar-te a formar part activa de l’AMPA de l’Institut Narcís Monturiol.

En el cas de que decidiu afegir-vos al grup de treball de l’AMPA, no dubteu en contactar amb nosaltres al correu electrònic: ampamonturiol@gmail.com

LA JUNTA DE L’AMPA

Juny 2020

ANNEX. 1

Com a novetat, aquest any la quota de l’AMPA i el servei de lloguer de taquilles s’ha de fer en un únic pagament, de manera que es poden donar 3 tipus d’imports a ingressar:

1a OPCIÓ      Pagament de 30.-€, aquelles famílies que abonen solament la quota de l’AMPA.

2a OPCIÓ      Pagament de 50.-€, aquelles famílies que abonen la quota de l’AMPA, i faran servir per primera vegada el servei de lloguer de la taquilla (30€ +15€ + 5€).

3a OPCIÓ      Pagament de 45.-€, aquelles famílies que abonen la quota de l’AMPA i faran ús del serveis de lloguer de la taquilla (30€ +15€).

Número de compte AMPA:

CAIXABANK: IBAN ES36 2100 0764 3002 0000 3456

IMPORTANT: RECORDEU INDICAR NOM DE L’ALUMNE I CURS