Amb Covid o sense, al Montu seguim cuidant el medi ambient!

Amb Covid o sense, al Montu seguim cuidant el medi ambient!

És evident que aquest inici de curs està sent molt diferent al que ens hauria agradat, i és que això d’haver de mantenir la distància de seguretat i la mascareta a totes hores no és fàcil… Però millor així que no pas
haver d’estar-se confinats a casa i haver de seguir les classes i veure els companys per Meet, oi?

En mig d’aquesta pandèmia, no podem sinó prendre consciència amb més motiu que mai de la nostra responsabilitat com a ciutadans i, òbviament, com a membres de la comunitat educativa. I un dels àmbits on s’ha de concretar aquesta responsabilitat és en la cura que tots hem de tenir del nostre entorn.
És per això que us recordem a continuació les principals línies d’actuació que portem a terme al Montu pel que fa a la sostenibilitat:

 • Disposem a la planta baixa de contenidors grocs per als envasos i blaus per al paper.
 • A Consergeria trobaràs un contenidor per deixar les piles gastades, així com una safata per deixar el material de papereria ja gastat o que no funcioni (bolígrafs, retoladors, cintes correctores, etc.).
 • A totes les classes hi ha uns Delegats verds que s’encarreguen de dinamitzar el grup des del punt de vista de la sostenibilitat. Estaran encantats de respondre qualsevol dubte!
 • Al Montu li tenim mania al paper d’alumini ja que contamina moltíssim, així que convidem tothom que porti una carmanyola, un boc’n’roll o qualsevol altra opció més sostenible. I no oblidis posar alguna peça de fruita a la motxilla!
 • D’igual manera, porta una ampolla d’aigua reutilitzable: no contribueixis a abocar als mars i oceans més plàstics!
 • Si a prop de casa teva no hi ha un punt de recollida de taps de plàstic solidaris, al Montu trobaràs dos contenidors per deixar-los.
 • Quan hagis de fer els deures, recorda que la opció del paper reciclat és la més sostenible, després de la d’aprofitar els fulls ja escrits per una cara!
  I recorda que tots els dilluns a la tarda hi ha un Punt verd mòbil just davant de l’insti.
  Al Montu ens estimem el medi ambient i, per això, el cuidem entre tots!

Jordi González (Coordinador d’Escoles + sostenibles)