Acte d’Escoles + Sostenibles a l’Ajuntament de Barcelona

Acte d’Escoles + Sostenibles a l’Ajuntament de Barcelona

El Dia 9 de novembre es va fer l’Acte de benvinguda i signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat (CCS 2012-2022) a l’Ajuntament de Barcelona. Vam acudir una docent del centre i tres alumnes delegades verdes com a representants de l’institut.

Vam poder veure l’impressionant Saló de Cent de l’Ajuntament, i es va donar la benvinguda als 17 centres que s’han incorporat a la xarxa i als 44 que iniciaven o renovaven el projecte triennal, en el nostre cas hem renovat el projecte pel 2022-2025.

Enguany, com que finalitza la vigència del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, la xarxa Barcelona + Sostenible es troba en un procés de reflexió basant-se en la teoria econòmica del Dònut, el fil conductor de l’acte va ser aquest nou model de desenvolupament i entre tot el públic, vam farcir aquest dònut!

A més, l’alumnat i el professorat vam rebre un reconeixement per part de representants de l’Ajuntament.

Vega: coordinadora d’Escoles Verdes

L’activitat que vam anar a veure eren un conjunt d’actuacions tant d’alumnes, com de pares, mares, professors i directors de diferents centres. Va ser una activitat dinàmica i interessant, on hi havia propostes de molts tipus diferents i amb una activitat final per a que els nens i nenes més petits hi poguessin participar.

Va ser una bona experiència, sobretot, per a aquelles persones interessades i fer que les nostres escoles i instituts siguin més sostenibles.

Aina: 2n Batxillerat