A 1r d’ESO fem esquí al Port del Comte

A 1r d’ESO fem esquí al Port del Comte

El dia 22 de febrer l’alumnat de 1rA i 1rB d’ESO vam anar d’excursió a Port del Comte. Vam haver de matinar perquè a les 6:30 sortia l’autocar, i vam arribar a les 9:00.

Ens van separar en grups segons el nivell. No hi havia molta neu però es podia esquiar bé. Vam aprendre a fer la cunya i a posar els peus per frenar.

Un cop vam aprendre a esquiar vam pujar a les pistes. Pujàvem per una cinta que ens deixava en la pista. Amb els monitors no podíem anar a les pistes grans. Un cop vam aprendre a baixar per aquesta pista vam incrementar el nivell i vam pujar a la segona. Aquesta ja era més complicada perquè agafaves molta velocitat i com que hi havia més gent no volíem fer mal a ningú. Vam estar amb els monitors fins a la 13:00 i ens vam anar a dinar.

Ens costava molt caminar perquè portàvem les botes d’esquí durant tot el dia. A les 14:30 vam anar a esquiar sense monitors. Jo vaig pujar al telearrastre, era bastant divertit perquè hi havien dos camins: el verd i el vermell. Jo vaig començar pel verd que era més fàcil. Era una pendent molt llarga, havies de saber frenar bé i girar perquè quan arribaves al final eran curves molt brusques. La de color vermell era una baixada d’una muntanya que conectava amb les altres. Era molt divertit. A les 16:30 ens vam anar cap a Barcelona. Vam gaudir molt.

Paula, 1r d’ESO A