A 1r d’ESO aprenem a tocar el Gamelan

A 1r d’ESO aprenem a tocar el Gamelan

Dijous 23 i 30 de març, 1r. B i 1r. A respectivament, vam anar al Museu de la Música a tocar un instrument provinent de Bali, Indonèsia.

Aquest instrument, el gamelan, és com una espècie de xilòfon o metal·lòfon que s’ha de tocar en grup.

Quan vam arribar ens van portar a una sala on hi havia molts gamelans i un noi ens va explicar les seves característiques. Finalment ens va ensenyar a tocar-lo. Vam aprendre a tocar uns ritmes bàsics utilitzant tres notes i vam acabar fent una melodia.

Un cop vam sortir d’allà vam visitar ràpidament el museu on hi ha molts instruments amb molta història.

Tots coincidim que és una activitat molt divertida i sobretot entretinguda per fer en grup. Esperem poder repetir alguna altra activitat així!

Paula, 1r eso A

A 1r d’ESO aprenem a tocar el gamelan.

A 1r d’ESO aprenem a tocar el gamelan.

Un any més, l´alumnat de 1r de la ESO, els passats 10 i 17 de desembre, vam participar al taller Voleu tocar el Gamelan, organitzat pel Museu de la Música de Barcelona.

Vam quedar molt impressionats amb la sonoritat d´aquests instruments tradicionals balinesos; amb l´oportunitat de poder tocar-los i experimentar la sensació.

També vam fer un petit recorregut per les sales del Museu, aturant-nos en tots aquells instruments que ens cridaven l’atenció i amb l’ocasió de poder tocar alguns d´ells com són el contrabaix, l´arpa, el piano i la guitarra elèctrica.

Magdalena García, professora de Música.