4t d’ESO: Gimcana per Montbau

4t d’ESO: Gimcana per Montbau

Avui hem fet una gimcana amb els alumnes del Vall d’Hebron del cicle mig d’esports, al principi de la sessió ens han explicat com funcionarà i l’organització de la gimcana que ens proposaran avui.

A l’inici de la sessió ens han dividit per classe A i classes B i C. Després, ens han dit que féssim grups de quatre i que penséssim un nom per posar-li al grup.

Els alumnes de 4tA han començat fent una ruta d’orientació pel barri de Montbau. Hi havia 5 punts a la ruta i, a cadascun d’aquests punts quan hi arribaves havies de fer una activitat que t’explicaven els alumnes organitzadors què hi havia en aquell punt.

Els alumnes de 4tB i 4tC havien de fer una gimcana d’activitats físiques que estaven repartides en dues places del barri, per exemple:

-saltar el més lluny possible.

-carrera d’obstacles.

-fer unes voltes en un cert temps, …

Aquesta gimcana l’hem fet en dues parts. Primer uns feien la ruta d’orientació i, quan quedava la meitat del temps fèiem canvi a l’altra activitat.

Per finalitzar la jornada d’avui, els organitzadors han dit el guanyador de la primera i de la segona ronda de totes les activitats.

Ens ho hem passat molt bé.

Berta: alumna de 4t d’ESO