3r i 4t d’ESO amb Ignacio Martínez de Pisón

3r i 4t d’ESO amb Ignacio Martínez de Pisón

ignacio martinez de pison

Ahir 17 de Març, vàrem tenir la visita a l’Institut de l’Ignacio Martínez de Pisón, un dels noms més interessants del panorama de la literatura castellana actual, autor d’una vintena de novel·les i llibres de contes, així com d’alguns guions, guardonat amb nombrosos premis literaris i que està assolint, a les seves últimes obres, al parer de la crítica, la seva maduresa creativa.

Fa forces anys que el nostre alumnat de 3r d’ESO llegeix Carreteras Secundarias, una obra de 1995, portada al cine, amb guió del mateix autor el 1996. Vàrem tenir el plaer i el privilegi que l’autor passes una estona entre nosaltres per parlar del llibre i de la pel·lícula, així com del fet d’escriure i de ser escriptor; de la relació entre el cinema i la literatura i de moltes altres coses.

Crec que va ser interessant per l’alumnat de 3r, que ha llegit el llibre, com també pels alumnes de 4t ,de Cinema en curs, que van poder parlar amb l’autor de moltes coses respecte al guió i altres conceptes relacionats amb el cinema.

Ignacio, t’agraïm les teves paraules, que ens vàrem permetre conèixer d’aprop un escriptor, així com el teu tarannà sempre proper.

Neus Serchs, professora de Llengua i Literatura castellana