3r d’ESO visita la fàbrica de Germans Boada SA a Santa Oliva

Tal i com es venia fent durant els cursos anteriors, els alumnes de 3r de l’ESO han fet una sortida a l’espai temàtic “Eines per a la Construcció” dels Germans Boada a Santa Oliva (Tarragona). Després d’una hora de viatge aproximadament, vam arribar a les instal•lacions de l’empresa on vam ser rebuts pels monitors de les activitats. Ens van dividir en dos grups: un dels grups va fer un recorregut pel museu veient l’evolució de les eines utilitzades en la construcció i amb les explicacions de la monitora van omplir un dossier de treball.

L’altre grup, amb el monitor corresponent, va participar en l’elaboració d’un Tangram. Se’ls va donar una rajola i amb l’ajuda d’un tallador de diamant van fer set parts i amb aquestes set parts han hagut de fer una sèrie de figures durant un temps determinat.
El rècord d’aquest curs estava en 28 figures i aquest era el nostre repte. El grup format per les alumnes Núria Lamonja, Janice Marchal, Alba Guerrero i Andrea Rodríguez van fer 42 figures, fet que ens ha portat a guanyar per segona vegada aquest concurs.