3r d’ESO: Presentació peça En Residència al Castell de Montjuïc

El dia 26 de maig vam anar al Castell de Montjuïc pel Festival Moujuïc, un esdeveniment de dansa que se celebra anualment. Allà vam representar l’obra “La Escucha cae dentro” que vam crear amb Lautaro Reyes i la Poderosa, dintre del marc d’En Residència, i que vam estar practicant durant tot l’any.

A les 10 h vam arribar a la plaça d’Espanya. Allà vam agafar un autobús que ens va pujar a dalt de la muntanya.

Després de passar l’accés, ens van dirigir cap a una sala. De camí ens van fer un recorregut pel castell.

Quan vam arribar a la saleta, ens van treure l’esmorzar que havien preparat la Bea i la Mònica, les noies de la Poderosa. En aquest temps que vam estar esmorzant vam aprofitar i vam conversar amb Lautaro i entre els membres del grup sobre com ens sentíem, si estàvem nerviosos…

Quan vam acabar d’esmorzar, ens vam dirigir cap a l’espai on faríem la presentació per assajar prèviament. El Lautaro ens va indicar on situar-nos i vam estar assajant. Després d’haver practicat una estona, vam tornar a la sala on ens van fer esperar fins que fos l’hora de fer la presentació.

Quan ja va arribar l’hora de fer la presentació, vam anar a l’entrada del castell per recollir les famílies que ens havien vingut a veure. Després, els vam guiar cap al pati d’armes per explicar-los què faríem i presentar-los la gent implicada en aquest projecte. Finalment, els vam acompanyar cap al lloc on faríem la presentació i els pares es van situar a l’espai. Aquí ja havia començat la peça.

Quan vam entrar a l’espai Hornabec, la música va sonar i les famílies semblaven desconcertades. Alguns es van asseure a la zona on ballaríem i això va generar una mica de preocupació. Però al final es van recol·locar i vam poder començar dins dels temps planificats.

Vam fer la peça i ens va sortir molt bé. Va resultar just com ho havíem estat practicant. Les famílies ens van aplaudir molt i vam rebre alguns comentaris de les persones que hi van ser com que els havia agradat molt i que s’havien relaxat.

Podeu consultar tot el procés al nostre bloghttps://blocsenresidencia.bcn.cat/narcismonturiol2024/

Alumnes de 3r ESO

Optativa d’art

Us deixem unes fotos: