3r d’ESO al Mercat de la Vall d’Hebron

3r d’ESO al Mercat de la Vall d’Hebron

La setmana passada, l’alumnat de 3r d’ESO va acostar-se fins al Mercat de la Vall d’Hebron per endinsar-se en el món dels ultra processats i l’alimentació saludable. Allà van visitar l’exposició itinerant “Cap a una alimentació sostenible” que en el marc de la capitalitat mundial de l’Alimentació Sostenible 2021, recorrerà els 10 districtes de la ciutat de Barcelona a la tardor, amb l’objectiu de donar a conèixer de manera pedagògica, interactiva i propera els beneficis de l’alimentació sostenible.

A més, els nostres alumnes van participar en un scape room per equips. L’activitat, dinamitzada per la Fundació Catalana de l’Esplai, va consistir en una sèrie de reptes col·laboratius en què aprenien diferents aspectes com: sucres afegits, additius, publicitat, envasos… Finalment, ens vam dirigir dins del Mercat de la Vall d’Hebron, per realitzar una petita investigació relacionada amb  l’impacte dels ultra processats en els mercats.

Helena: professora de Biologia i Geologia