3r d’ESO: A Perpignan i Cotlliure

Els dies 18 i 19 de maig els alumnes de 3r d’ESO vam visitar França: Perpinyà i Cotlliure.

Abans d’arribar a Perpinyà vam passar pel museu de l’Exili i el Xavier i el Noè ens van fer de guia pel museu i va resultar bastant entretingut, ja que explicaven que va passar durant la guerra civil i l’exili de les persones, i els cartells de propaganda.

Un cop vam arribar a Perpinyà vam fer una gimcana en francès. Malauradament, Perpinyà és una ciutat amb colors tristos i no molt vius encara que estava ple de monuments i estàtues. Després, vam sopar a una Creperia, ens van servir una crep salada i una crep dolça, i vam posteriorment anar a dormir a un hotel de Perpinyà.
L’endemà vam aixecar-nos i menjar l’esmorzar per tandes, perquè el lloc on s’esmorzava va ser una saleta bastant petita. Abans de baixar cap a Barcelona, vam parar a Cotlliure, un poble amb colors més vius, molt més alegre i turístic. Allà vam anar a veure la tomba d’Antonio Machado i, vam recitar uns dels seus poemes davant de la tomba. Després, vam tenir temps lliure per menjar i visitar la ciutat abans de tornar cap a Barcelona.

Dante: alumne de 3r d’ESO.

Us deixem unes fotos del viatge: