2n eso Fotògrafs per un dia al CCCB


cccb1
Dijous 20 de febrer i dijous 27 de febrer , amb l’alumnat de 2n de l’ESO, hem anat a fer un curs de fotografia al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. I hem estat fotògrafs per un dia.  Hem rebut l’encarreg de documentar els espais que envolten el MACBA. En grups de treball hem acordat quins eren els millors enquadraments per capturar l’espai dins d’una imatge. Finalment hem elaborat el nostre projecte fotogràfic escollint quines fotografies exposaríem, tot pensant amb l’argument esapial que les relaciona.”
cccb3 cccb2

 

David Larrad, professor de Dibuix

 

I el parer dels alumnes…

L’EXCURSIO AL MACBA

 

El dia 27 de Febrer els alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Narcís Monturiol van anar al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

 

Van agafar el metro fins arribar allà. Al arribar van esmorzar i els va portar a una sala on els hi van explicar i ensenyar coses sobre la fotografia. Després van a anar al museu on van poder donar una volta i veure algunes de les fotografies exposades, en especial les que havien vist a l’aula, per veure com canvien de veure-les en persona. Al acabar la visita pel museu es van dividir per grups i els hi van repartir càmeres: havien de captar l’espai que els envoltava, podien fotografiar el que volguessin que sigues un espai, no podien fer les fotografies en picat ni contrapicat, sempre rectes. Quan van creure que ja havien fet la feina una de les monitores els va portar a una biblioteca on van veure, triar i analitzar les fotografies. Van fer montatges amb fotos que es veien que estaven relacionades i les van imprimir per després veure-les a classe.

 

Van anar amb el professor de dibuix i amb el tutor de grup. Els va agradar bastant aquesta activitat de la ciutat dels fotògrafs.

Júlia Peris Barro
2nB d’ESO