2n de batxillerat a la Conferència Charles F. Bolden al CosmoCaixa

2n de batxillerat a la Conferència Charles F. Bolden al CosmoCaixa

El dia 28 del propassat mes de setembre 33 alumnes de 2n dels batxillerats científic i tecnològic del MONTURIOL van assistir a la conferència de Charles F. BOLDEN jr, antic astronauta nordamericà i, des de l’arribada a la presidència de Barack Obama, actual administrador de la NASA .

En realitat era una vídeoconferència, ja que l’acte es feia a la seu del CaixaFòrum de Madrid i l’acte es podia seguir a l’auditori del CosmoCaixa, a peu de Collserola.
El conferenciant va ser presentat per l’ambaixador dels USA que primer havia saludat tots els participants, salutació que en el cas dels de Barcelona havia precedit per un Bon dia! pronunciat des del cor de Madrid.
La conferència de Ch. Bolden exposava quines són les funcions actuals de la NASA, amanides amb experiències personals, explicada a l’americana (sense la jaqueta, amb un micro inalàmbric i interpel.lacions periòdiques al públic) i conclosa amb les possibilitats que un estudiant que persevera en els seus estudis científics, té d’acabar participant en una missió espacial.
L’acte va ser tot ell en llengua anglesa i va ser un bon exercici per a possar a prova les capacitats idiomàtiques del nostre alumnat de batxillerat.

autor: Daniel de Mas

fotografia CosmoCaixa

http://premsa.lacaixa.es/obrasocial/view_object.html?obj=816,c,16954

http://catalan.barcelona.usconsulate.gov/ca/index.html

http://www.lavanguardia.com/ciencia/20120927/54351943784/nasa-animara-jovenes-estudio-ciencia.html

BoldenCharlesNASA2012

foto Consolat General Estats Units. Barcelona. Espanya

foto Consolat General Estats Units. Barcelona. Espanya
fotos Consolat General Estats Units. Barcelona. Espanya
foto Consulat General del Estats Units. Barcelona. Espanyafotos consulat general Estats Units Barcelona