1r d’ESO al planetari del Guinardó

El dia 27 de setembre tot primer d’ESO vam anar al planetari municipal.

Els de primer vam sortir de l’institut cap a les nou amb les professores de matemàtiques i ciències naturals, i vam agafar l’autobús per arribar al planetari.

Un cop allà penjarem les motxilles i vam entrar. Primer ens van ensenyar les constel·lacions i com orientar-nos a la nit, després ens va ensenyar galàxies i planetes de més a prop. Després d’una bona estona al Planetari ens vam haver de girar cap a una televisió on ens va ensenyar coses molt curioses de l’univers.

Martí: alumne de 1r d’ESO.

El dimecres 27 de setembre, vam anar al planetari. Vam fer la sortida aprofitant els grups de desdoblament de música/dibuix, ja que necessitàvem grups de trenta.

Al planetari ens van ensenyar coses molt interessants, la major part vam estar observant una projecció d’una simulació del cel, era relaxant observar el cel amb tantes estrelles. 

Ens va parlar d’Andròmeda, altres galàxies i les diferents perspectives del cel en cada país. Ens va ensenyar que les galàxies juntes semblaven una esponja i moltes més coses.

Vam aprendre molt, i crec que a tots i a totes els agradaria repetir una experiència com aquesta. Espero que els que vinguin l’any que ve puguin fer-ho també i que ho passin bé. 

Georgina: alumna de 1r d’ESO.