1r d’ESO: Acte de cloenda del projecte Mosquito Alert

Avui, 7 de juny, alguns dels alumnes seleccionats de 1r d’ESO  hem anat a un acte de cloenda de Ciència Ciutadana per haver participat en el projecte del Mosquito Alert. 

L’acte ha començat a les 10 h i a acabat a les 12 h. Ha estat un acte molt interessant, ja que tots els instituts han tingut l’oportunitat d’explicar el seu projecte de Ciència Ciutadana.

El nostre projecte tracta sobre el cicle de la vida del mosquit tigre i la transmissió de malalties dels mosquits. Durant el 3r trimestre hem estudiat, hem fet pràctiques de laboratori i hem fet un “safari” en el qual identificàvem els embornals del barri, i els posàvem a l’aplicació: Mosquito Alert, fent ciència ciutadana.

Del nostre institut han sortit l’Emma del 1r d’ESO C, i la Lucia del 1r d’ESO B, a explicar el funcionament del projecte i també, han mostrat el producte final que és un joc de taula molt interessant i divertit per poder aprendre més coses sobre els mosquits tigre. 

Com a anècdota, a la part final de l’acte un noi ha fet “art” amb sons del carrer, ell estava molt emocionat, però ha estat una mica esgotador.

Una vegada acabat l’acte ens han fet l’entrega d’un diploma a totes les escoles i ens hem fet una foto conjunta.

Cloe: alumna de 1r d’ESO