Conferència: Què s’ha de fer per extreure petroli de la Mar del Nord? per na Carolina de Mas

L’alumnat de 2n de Batxillerat de la modalitat ciències i tecnologia va assistir a la conferència Què s’ha de fer per extreure petroli de la mar del nord?, a càrrec de na Carolina de Mas que els va explicar la feina que una enginyera fa en una plataforma petroliera de la mar del Nord.

La conferenciant, que només fa set anys era alumna del darrer curs de batxillerat en un dels instituts de Terrassa, va acabar els seus estudis a la universitat de Lund a Suècia, gràcies al programa Erasmus, i posteriorment va entrar a la divisió del negoci del petroli de la multinacional danesa MAERSK.

El seu treball en aquesta empresa consisteix a dirigir des del seu lloc d’enginyera en una plataforma petroliera la perforació que permetrà posteriorment la instal.lació dels tubs extractors del petroli.

La conferencia va ser impartida en llengua anglesa, per desig exprés de la conferenciant, que és la llengua que li ha permès d’acabar els seus estudis en un país escandinau i entrar a l’staff d’una empresa multinacional.

Mariantonia

Mariantonia