VENDA LLIBRE DE TEXT NOU CURS 2018/19

 

Benvolgudes famílies,

Informar-vos que el procediment de la venda del llibre nou per al curs 2018/19, del qual com ja sabeu s’encarrega l’AMPA, serà similar a l’any passat.

El pagament es dividirà en dues quotes igual que el curs passat:

– El primer pagament correspondrà a la reserva del lot dels llibres que no es reutilitzen i s’haurà de fer abans del 20 de juny. Aquest pagament també inclourà el lloguer de l’armariet, el dipòsit, l’embolcall per als entrepans, el dossier de matemàtiques (obligatori per als alumnes de 3r d’ESO) i l’agenda escolar (obligatòria pels alumnes d’ESO). ÉS IMPORTANT QUE TINGUEU EN COMPTE QUE ÉS IMPRESCINDIBLE HAVER FET LA RESERVA PER TAL DE PODER DEMANAR DESPRÉS EL LOT DE LLIBRES AMB EL DOCUMENT DE COMANDA.

– El segon pagament correspondrà a la comanda i s’haurà d’ingressar abans del 25 d’agost.

El pagament es farà a través del BBVA, d’aquesta manera podrem evitar el pagament de despeses d’ingrés. L’ingrés es farà directament a Darmex que és l’empresa distribuïdora dels llibres.

 

Tant la venda dels llibres reutilitzats com la recollida dels llibres nous, es farà com cada any al mes de setembre a l’Institut.

 

Al mes de juliol disposareu de tota la informació de venda de llibre nou a la pestanya de l’AMPA del web de l’Institut, on us la podreu descarregar: http://insmonturiol.cat/ampa/

 

Per part de l’Institut, rebreu la informació corresponent a la venda del llibre reutilitzat.

Per qualsevol dubte ens podeu enviar un correu a l’AMPA o podeu assistir a la xerrada que es farà a principis de juliol, encara està per definir la data.

Moltes salutacions, 

Junta AMPA
Maig 2018